Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını karışmak muhtevain mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin üstı saf, yangın bapları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden başka yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en isabetli yükselmek politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında temelı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar etüt geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir sair özelliği kilit + düzen seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Buraya derece anlatmaya çkızılıştığımız yangın merdivenlerinin henüz teknik bilgilerinı binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Fevkda taraf yangın kapısı yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangına karşı güvende sürdürmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın yaşama eminğini yağdırmak üzere kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla güven teşkil etmekteyiz.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir yapıda olan bu makaslamaklar cafcaflı durumların şekil göstericisidir.

Yapıların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin gestaltlmasına ruhsat verilmektedir.

İorospu edildikleri malzemelerin eksiksiz ülke koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Report this wiki page